Sudokukryss.se

Sudoku och andra spel som du kan vara intresserad av idag

Tycker du om spel? Då finns det ett nästintill oändligt utbud som du kan välja mellan, oavsett vilken typ av spel du föredrar.

Numera går även de flesta spel att ta del av online eller digitalt, vilket gör att de är betydligt enklare att ta del av i jämförelse med förr i tiden. På så sätt får du tillgång till en hel uppsjö med spel, oavsett tid på dygnet och vart du befinner dig.

Tycker du om strategispel? Spel där du inte behöver tänka särskilt mycket? Eller vill du bara ha kul med familj och vänner? Oroa dig inte, det finns något för alla!

I den här artikeln ska vi titta lite närmare på 5 stycken olika alternativ som vi tror kan passa för dig.

5 spel som du kan tänkas vara intresserad av att spela idag

Nedan är exempel på spel som du kan tänkas vara intresserad av:

Slotmaskiner

Om du föredrar att spela ensam och vill ha tusentals olika alternativ att välja mellan kan slots vara ett bra alternativ. Slotmaskiner bidrar med en stor variation, men är trots detta väldigt enkla att lära sig.

Det finns både gamla och nya maskiner, varav de nyare alternativen bidrar med en högre funktionalitet och interaktivitet. Men retro maskinerna bidrar med sina egna fördelar, t.ex. en nostalgisk känsla och en annan typ av funktionalitet som inte riktigt hittas i de nyare alternativen.

Det skadar heller inte att det ständigt utvecklas nya varianter, vilket gör att du ständigt har något nytt att ta del av.

Här kan du välja att spela för pengar, men det går även att spela gratis i många fall. Se till att spela ansvarsfullt om du väljer att spela för pengar.

Poker

Det finns många olika typer av poker. Här kan du spela mot huset, andra spelare online, men går även att spela tillsammans med familj och vänner.

De flesta pokervarianter är väldigt interaktiva och kräver att du känner till hur spelet fungerar för att få ut så mycket som möjligt av spelet, därmed rekommenderar vi att du sätter dig in i spelets regler om du väljer att spela för pengar.

Det går självklart att spela poker utan pengar, både online eller med din familj eller vänner.

Uno

Uno är ett väldigt roligt kortspel som du förmodligen har stött på vid ett eller flertalet tillfällen. Faktum är att Uno var ett av de mest populära kortspelen i Sverige på 90- och början av 2000-talet, men är fortfarande idag ett uppskattat spel runt om världen.

Spelet går inte att spela för pengar online likt många andra alternativ på den här listan. Uno spelas istället bäst fysiskt tillsammans med familj, vänner eller kollegor.

Du behöver dock en specifik Uno-kortlek för att kunna spela spelet.

Sudoku

En sudoku brickaSudoku har varit ett populärt spel i över 100 år, och det av bra anledningar. Spelet är inte bara väldigt roligt, men är även väldigt stimulerande för hjärnan. Här får du använda logik genom att placera ut siffror i ett rutnät, och kan liknas vid ett korsord. Skillnaden är att Sudoku använder siffror istället för bokstäver. Perfekt om du vill utmana intellektet!

Spelet går självklart att spela online, även om många av de som tar del av spelet väljer att ta del av det i dess fysiska form.

Fortnite

Om du vill testa något lite annorlunda i jämförelse med de andra spelen på den här listan är Fortnite ett av de allra främsta alternativen. Spelet har bokstavligen exploderat i popularitet under de senaste åren, och numera spelar hundratals miljoner människor spelet runt om i världen.

Här behöver du dock hårdvara som klarar av att köra spelet, t.ex. en modern smarttelefon eller speldator. Mjukvaran är dock gratis att ladda ner.

Andra sajter

Du som är intresserad av sudoku på nätet, kanske också är intresserad av någon av dessa sajter:

En annan sida där du kan spela sudoku

99ord - en kunskapssajt med snabblästa artiklar om massor av ämnen. T.ex. Antikens Grekland, Karl XII och Antarktis

Annonser